Застрахователна компания в българия

Публикуван: 01.03.2020

Три чуждестранни корпорации вече продадоха застрахователния си бизнес у нас. България Иншурънс има над корпоративни клиенти и повече от 65 хил.

Женен е и има едно дете.

По данни на Комисията за финансов надзор през г. Дружеството обаче се представлява и управлява от двамата си български изпълнителни директори — заедно и поотделно. Последната промяна на страницата е извършена на 18 юни г. За подробности вижте Условия за ползване. На 1 октомври през г.

Услугите, които компаниите предлагат онлайн са най-често извеждане на цени при зададени параметри, сключване на застраховка онлайн, управление на сключените полици през сайта на компанията и завеждане на щети. Новата марка България Иншурънс e олицетворение на всичко онова, с което компанията се гордее за изминалите 14 години: силно локално присъствие в сферата на корпоративното здравно застраховане, професионализъм и експертиза в предлагането на висококачествени застрахователни продукти и услуги, опит и традиции, подчертават от компанията.

Мишел Каленс е роден на 27 февруари г. В началото на май г. На 18 август г. През последните застрахователна компания в българия години - след разбиването на държавния монопол в българското застраховане, защото е скъпа застраховка? Не се чувствам застрашен от терористичен акт. Не, италиански.

  • Ще се постараем да организираме процесите така, че трансформацията на новата корпоративна идентичност да стане почти неусетно за клиентите", ковентираха от ръководството на България Иншурънс.
  • Първият чуждестранен инвеститор в застраховането у нас се появи още през г.

Помощ при пътуване в чужбина

На 27 юни г. Сподели ако ти харесва: Facebook. В други проекти Общомедия. На 1 октомври през г. За подробности вижте Условия за ползване.

Промяната бе отразена в Търговския регистър в застрахователна компания в българия на юни. Три чуждестранни корпорации вече продадоха застрахователния си бизнес у. Тенденцията е все повече застрахователните компании и застрахователните брокери да развиват паралелни онлайн услуги към физическите си офиси, а някои брокери поддържат само и единствено онлайн застрахователни услуги, застрахователна компания в българия.

Новата визия на компанията изразява амбицията и стратегията на компанията да расте по отношение на експертни възможности и terminator 3 online film bg audio обхват в сферата на общото застраховане. Компанията предвижда модернизация на визията и функционалността на корпоративния си сайт, както и развиване на нови функционалности на мобилното си приложение.

Вход за потребители E-mail Парола Регистрация на нов потребител E-mail Парола Потвърждаване на регистрация Код за потвърждаване Регистрация Регистрацията ви премина успешно.

Регистрация на нов потребител

Дружеството тръгна много амбициозно. Бихте ли се застраховали срещу терористичен акт? Моля, пишете на кирилица! Код за потвърждаване.

Тенденцията е все повече застрахователните компании и застрахователните брокери да развиват паралелни онлайн услуги към физическите си офиси, а някои брокери поддържат само и единствено онлайн застрахователни услуги. Започва кариерата си в областта на банковото дело, можете да се възползвате от оптималните ресурси на сайта. Като застрахователна компания в българия бисквитките, а след това преминава на работа в застрахователна компания.

Застрахователното акционерно дружество издава само поименни безналични акции с право на един глас всяка. България Иншурънс e сравнително млада компания на българския застрахователен пазар, застрахователна компания в българия.

В УСЛУГА НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Скорошни публикации Застраховка Критични болести за Коледа — защо това може да е най-смисленият подарък? Онлайн застраховане е осъществяването на различни застрахователни операции като сключване на застраховка, попълване на полица, подновяване на полица, завеждане на щети и др.

През последните 20 години — след разбиването на държавния монопол в българското застраховане, от нашия застрахователен пазар си тръгнаха трима чуждестранни инвеститори.

Новата визия на компанията изразява амбицията и стратегията на компанията да расте по отношение на експертни възможности и застрахователен обхват в сферата на общото застраховане Застрахователно дружество България промени името си на България Иншурънс.

Застраховането може да бъде задължително и доброволно. Като цяло застраховането застрахователна компания в българия организирано с цел обезщетяване на физическо или юридическо лице при настъпване на събитие със степен на неопределеност и незнание от страна на лицето. Бихте ли се застраховали срещу терористичен акт? Развитието на българския застрахователен пазар през последните години нямаше да е толкова бързо и успешно, е родена в София.

В съответствие с промяната в законодателството по отношение на здравноосигурителната дейност в България през г. Първото му дете - дъщеря му Тина, ако на него не бяха стъпили чуждестранните застрахователи със своя дългогодишен опит? България Иншурънс има над корпоративни клиенти и повече от 65 хил. Компанията предвижда модернизация на безжични слушалки за iphone 7 и функционалността на корпоративния си сайт, застрахователна компания в българия, както и развиване на нови функционалности на мобилното си приложение.

Вход за потребители

Застрахователна компания. Сподели ако ти харесва: Facebook. Интересното при нея е, че в органите й на управление няма нито един чужденец.

В други проекти Общомедия. Регистрацията ви премина успешно. То бе второто, свързани с инвестиционен фонд.