Брави за врати обикновени

Публикуван: 05.03.2020

Предлагаме всички модели шилдове на българските производители Mauer, Метал и Сонико както и италианските алуминиеви шилдове на Ghidini. Първото ниво на сигурност за апартамента, къщата, дворното място е наличието на врата с брава, която да осигурява добро заключване и труден за разбиване сложен механизъм.

Стоманен трипластов долен език,корпус от горещопоцинкована Скрити панти Винтови панти Класическа линия панти от масивен месинг Клавирни панти Панти пеперуда Панти за летящи врати Панти за пожароустойчиви врати Панти за портални врати Панти за заваряване Панти за стъклени врати. Ние Ви предлагаме разнообразие от заключващи устройства, преминали през задължителен тест за издръжливост и здравина, изработени от висококачествени материали и покриващи европейските стандарти за аварийна безопасност.

Той е 70мм или 90мм и е важно при избора на шилд това междуцентрие да е същото като междуцентрието на бравата и отворите на вратата. Тези два вида се разбиват на още няколко подвида, като основните брави за врати са секретни, обикновени и сервизни. Сервиз и услуги Сервиз Сервиз от врата до врата Гаранция Услуги. Прочети още Съгласен съм.

Всички модели гарантират сигурност в заключването при различна степен на надеждност за защита. Прочети още Съгласен съм. За нас За нас Кариери Магазини Контакти. За касова брава. Брави и райбери за PVC.

В продуктовата група Брави ще откриете артикули, които се делят на три вида: обикновени брави, секретни брави и сервизни брави. Брава секретна без дръжка х40х15 мм, 25 мм Viro.
  • Брава обикновена за балконска врата х50х13 мм, 90 мм Metal.
  • Декларация за прозрачност. Купи Преглед.

БЪДЕТЕ ВИНАГИ ИНФОРМИРАНИ ЗА НОВОСТИ И ПРОМОЦИИ

Магнитни брави. Как да ги изберете? При блиндираните врати заключаването е това, което ги прави толкова устойчиви и практически неподатливи на разбиване. Модели машини Държачи Аксесоари Абразивни дискове Резервни аксесоари. При нас разновидностите предимно се делят на едноточково, триточково и четириточково заключване. Защото в онлайн магазина сме подсигурили само брави от доверени доставчици, характеризиращи се с високо качество и достъпни цени.

  • Брава секретна без дръжка х61х15 мм, 35 мм Viro.
  • Шилдове за секретни брави. Описание: 86х мм, 60 мм, с ролка, никел Марка: Viro Статус: на склад Арт.

Брава касова допълнителна с 4 шипа 95х75х22 мм, 40 мм Securemme. Книга за гости. Бравата е допълнителна и е предназначена за врати на входни помещения на офиси, частни домове и производствени сгради. Предишна страница 1 2 3 Следваща страница. Поръчай Онлайн Вземи от магазин, брави за врати обикновени. Брава касова основна x79x13 мм.

Какви видове предлагаме?

Габаритно изпълнение по БДС. Разработено от creativedesign. Конструирани са със специален шилд.

Брава обикновена с огънат насрещник х75х13 мм, 40 мм Viro. Брава секретна без дръжка х66х15 мм, 90 мм Sonico. Същността на всяка блиндирана врата е да е здрава и удароустойчива. Всички права запазени. Габаритно изпълнение по БДС. Обков от ковано желязо.

Същността на всяка блиндирана врата е да е здрава и удароустойчива. Електрически насрещници Електромеханични брави Безжични Smart системи за контрол на достъп Електронни патрони Аксесоари за контрол на достъп. Брава секретна без дръжка х66х15 мм, 40 мм Viro. Описание: 75х мм, 90 мм Марка: Sonico Статус: до изчерпване Арт. Пощенски кутии.

Сортирай по Най-нови Най-ниска цена Най-висока цена. Шилд за обикновена брава 70мм в два цвята. Описание: 79х мм, блиндирани и интериорни врати на различните помещения, никел Марка: Metal Статус: на склад Арт. Всички изброени по-горе модификации намират приложение във входните или външни алуминие, брави за врати обикновени.

Брави за интериорни врати. Антипаркинг устройства. Промо пакети.

Брава балконска за обикновен ключ - 90/30 мм

Основните размери, които трябва да се гледат при избор на брава са размерите на междуцентрието това е разстоянието от центъра на отвора за дръжките и центъра на отвора за ключалката и разстоянието от челната планка до центровете на отворите за дръжките и ключалката. Бравата е допълнителна и е предназначена за врати на входни помещения на офиси, частни домове и производствени сгради, където е необходима висока степен В продуктовата група Брави ще откриете артикули, които се делят на три вида: обикновени брави, секретни брави и сервизни брави.

Шилдове за китайски врати. В продуктовата група Брави ще откриете артикули, секретни брави и сервизни брави, взломоустойчиви и огнеупорни сейфове Сейфове за вграждане Сейфове и каси за оръжие Огнеупорни сейфове Хотелски сейфове Депозитни и касиерски сейфове Метални касети и сейфове за ключове Сейфове за автомобили. Много брави за врати обикновени хората не се замислят, че може да има разлика между метална врата и блиндирана метална врата, брави за врати обикновени.

Сейфове за дома и офиса Сертифицирани взломоустойчиви сейфове Сертифицирани.