Тестове по български език за 6 клас сложни глаголни времена

Публикуван: 09.03.2020

Моля въведете текст преди да изпратите! Начини на доставка:. За да разбереш как да направиш теста, регистрирай се в Уча.

Почина Стоянка Мутафова. Заглавие Автор Разширено търсене в този щанд в целия сайт. Кое глаголно време е използвано в следния диалог? Състояние: добро. Умееш ли да разпознаваш всяко от изучениете глаголни времена? Регистрирай се сега. Категория род Категория членуване Степенуване.

Иван Вазов Глаголните форми в този текст са в : бъдеще време в миналото и сегашно време. Възпитателят заведе ученикът в стаята на директора? Елинка Щерионова, Радостина Койчева. За Книжен пазар Подобрения Карта на сайта стари и нови книги Карта на сайта антикварни книги.

Издава опростени фактури. Донка Кънева Калоянов.

Тестове по български език и литература за 6. Джон Кехоу. Възприемане и създаване на текстове. Предлага: 25 книги Продава в Книжен пазар от: г. Иванова, Л. Книги от Димчо Дебелянов. Cambridge University Press.

Кое глаголно време използвате, когато обяснявате. Учебници и помагала по чужди езици за Влез в профила си Регистрирай се.

Категория род Категория членуване Степенуване. Провинилият се ученик беше извикан от възпитателя в стаята на директора. Вторият сън!

Коментари и оценки:

Можеш да избираш между: бе нагрубил, бе нагрубила, е нагрубил, е нагрубила. Въпрос 7. Изходно ниво. Най-популярно в книжарницата.

Търси във всички раздели Търси само в "Книги". В изречението са използвани глаголни форми на: бъдеще време в миналото минало предварително време минало неопределено време минало свършено време! Захариева, К. Помагало по литература за 6. Никога в живота си не учих.

Учебно помагало

В кой ред е допусната правописна грешка: а. Обособени части. Кое глаголно време използвате, когато обяснявате, че дадено нещо никога не ви се е случвало? Въпрос 8. Следват резултати с частично съвпадение на търсеното:.

Просто изречение 51 Сложно изречение Видове сложни изречения 55 Видове сложни съчинени изречения 61 Тест. Неотчитайки точно резултатите, се развика ядосано. Прочетете следното изречение: щяха да излязат в последния момент и щяха да закъснеят. Продуктът е сред най-продаваните в store. Категория род Категория членуване Степенуване. Монтьорът, той всъщност извършил измама, трябва първо да презаредиш страницата. Всеки ден той ще ходи в гората за дърва?

Избрани автори. Мария Бейнова. Недочувайки музиката, тя обърка ритъма на танца.

Не, не искам Да. Цена: Подготовка за матура по български език и литература - тестове за зрелостен изпит за !