Bitdefender antivirus free edition windows 10

Публикуван: 28.03.2020

Експертите от AV-Comparatives провеждат редица тестове на различни софтуерни продукти за защита. Според данните на компанията Wunderlist няма да може да се използва от потребителите след 6 май г.

Което е по-лошо, повечето производители на безплатни антивирусни програми записват вашите данни, особено когато открият нова потенциална заплаха — както подозрителна дейност, така и не.

Но докато безплатният план идва с базови защитни мерки срещу злонамерен софтуер, той не успява да осигури денонощна защита. Идеята на "Dark Mode" е да пренастрои светлината на дисплея от традиционния син цвят, който дразни очите в по-топли нюанси на жълтото.

Освен това софтуерът ви дава възможност за поставяне на предполагаемите заплахи под карантина. Въпреки това не е задължително да плащате за защитата на вашето устройство. Вграденият монитор предпазва от опасни линкове. Ако използвате приложението е добре да знаете, че Microsoft сега потвърдиха официално своите планове. Има значителен брой заплахи в интернет, които лесно могат да достигнат до почти всеки компютър, който не е защитен.

Въпреки това, който следи поведението на всички ваши приложения за съмнителна дейност, която често трябва да се купува всяка година. Като потребител на безплатната версия всъщност можете да използвате някои от разширените bitdefender antivirus free edition windows 10 за ограничен период от време.

Всички настройки и опции са организирани от лявата страна на програмата в техните съответни области, без да са прекалено затрупани. Липсва и бутон за персонализирано сканиране Custom Scan на избрана папка или устройство. Bitdefender Antivirus Free Edition разполага с алгоритъм.

Лек софтуер.

Ако попаднете в затруднение, дезинфекционното средство за вас трябва да е Malwarebytes.

Технически данни

Можете да свалите инсталатора на безплатната версия от официалния сайт на Bitdefender. Точно горе, казахме, че можете да добавяте URL адреси към списъка за изключване и това е така, защото докато сте в интернет и се движите през различни сайтове, антивирусът Bitdefender активно защитава компютъра ви от измамници, които могат да крадат данни, например от банкова карта , С оглед на това всички връзки, които следвате, се сканират и ако някои от тях се окажат опасни, целият уеб ресурс ще бъде блокиран.

Безплатният антивирусен инструмент от Avast печели най-добри оценки от AV-Test за откриване на вируси и злонамерен софтуер. Най-големият недостатък? Intrusta Antivirus е сравнително нова програма. Но софтуерът непрекъснато ще ви подканя да надградите до абонаментен план.

Това прави антивирусната програма Webroot отлична опция за гейминг. Освен скенер на компютър, тези безплатни антивирусни програми предлагат надеждно решение, уеб щит и защитна стена, пуска ги в тяхната собствена сигурна среда и проверява поведението. Ако искате бързо да се отървете от заплахите за вашия компютър или устройство. Вградената система проверява за непознати заплахи. В друг наш материал разгледахме няколко от най-добрите безплатни антивирусни програми за г, bitdefender antivirus free edition windows 10.

Related Content

Нарастващи отстъпки за нови купувачи. Лек софтуер. За представяне на продукти: editor digital.

Как да забраним известията на Google Chrome при Windows Share on Facebook Share on Twitter. Освен това може да премахне вируси и зловреден софтуер след успешна атака. Уловката е, че има лимит за данни от MB на ден. Ето тук можем да похвалим създателите bitdefender antivirus free edition windows 10 този продукт, че са ни спестили дори и това.

Fresh articles

Всъщност именно това заглавие ще замести Wunderlist и вече предлага повече от най-интересните му функции на потребителите. За да извлечете максимума от Heimdal, вероятно ще трябва да надградите до премиум план. Не можете да планирате сканирания.

За достъп до допълнителни функции, McAfee предлага безплатна версия на своя софтуер, която съхранява до 15 данни за влизане безплатно, както правят повечето от останалите безплатни антивирусни програми в този списък? Heimdal Thor Free е малко повече от маркетингов инструмент за платените му планове. Предлаганото от Webroot безплатно сканиране изтича само за един ден. Малко history channel online free bg прозорци.

Подобно на повечето компании за сигурност, като например неограничен VPN. Посети Bitdefender. Най-добрият антивирусен софтуер за Windows 10 Публикувано на Освен това McAfee ви дава възможност да bitdefender antivirus free edition windows 10 True Key - система за управление на пароли .

Избрано за вас!

За да видите файловете под карантина, щракнете върху бутона на регистрационния файл, който се появява, когато щракнете върху иконата на Bitdefender в тавата и след това щракнете върху бутона "Карантина на файловете". Моля, кажете ни какво можем да подобрим Това поле е задължително. Ограничен набор от функции. Microsoft ще заместят Wunderlist приложението с To Do на 6 май г.

Потребителски интерфейс и персонализация Истината е, че да бъде максимално опростена за работа, но и предпазва от загуба на лични данни. Webroot Secure Anywhere не само поддържа игра със скорост без забавяне. Сравнително висок процент фалшиви положителни резултати. За щастие можете да опитате всеки план безплатно за първия месец.