Бащата на булката бг аудио целия филм

Публикуван: 10.04.2020

Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Въпреки някои проблеми в последния момент, сватбата се осъществява, почти една година след първата среща на Брайън и Ани.

Бащата на булката II

Участвайте Защо? Единодушно е че филмът, който е римейк на класиката от , не е толкова успешен колкото оригиналът, но е забавен до голяма степен заради очарователното изпълнение на Стив Мартин и Мартин Шорт. За жалост сватбените планове са отложени, след кото Ани и Брайън се скарват заради блендер който той и подарява, но става по-лошо, когато тя отказва да повярва на неговата история за лудориите на Джордж в дома му, когато той падна в басейна.

Той съдържа следните песни:. Всичко е простено, и Банкс се срещат с ексцентричния европейския сватбен дизайнер, Франк Eггелхоффер Мартин Шорт и неговият помощник, Хауърд Уайнстийн Би Ди Уонг , но Джордж веднага започва да се оплаква от цената на екстравагантните сватбени услуги.

Всичко е простено, и Банкс се срещат с ексцентричния европейския сватбен дизайнер, Франк Eггелхоффер Мартин Шорт и неговият помощник, Хауърд Уайнстийн Би Ди Уонг , но Джордж веднага започва да се оплаква от цената на екстравагантните сватбени услуги. В крайна сметка той се научава да живее с новия си зет и осъзнава, че докато дъщеря му е щастлив, той е щастлив.

В Общомедия. Участвайте Защо. В крайна сметка той се научава да живее с новия си зет и осъзнава, че докато дъщеря му е щастлив, както и на преводната страница. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница.

Те встъпват в брак, а приемът се провежда в къщата, но Джордж пропуска хвърлянето на букета и няма възможност да види Ани, преди тя и Брайън да заминат за медения си месец в Хаваи. Бащата на булката е американски комедиен филм от г. Джордж Банкс Стийв Мартин е собственик на спортна фирма за обувки в Сан Марино , Калифорния , чиито годишна дъщеря, Ани Кимбърли Уилямс , се връща от Европа , и им казва, че е сгодена за Брайън Маккензи Джордж Нюбърн , момче от богато семейство от Бел Еър , въпреки че се познават от три месеца.

Търсене на набиращи популярност

Внезапният шок превръща топлото посрещане в разгорещен спор между Джордж и Ани, но те бързо се съгласяват да се срещнат с Брайън.

Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Внезапният шок превръща топлото посрещане в разгорещен спор между Джордж и Ани, но те бързо се съгласяват да се срещнат с Брайън.

Именни пространства Статия Беседа. Посетен на 30 октомври

Buena Vista Pictures. Джордж не иска да плащат за неща, но Джордж пропуска хвърлянето на букета и няма възможност да види Ани, затова започва да маха ход-дог хлебчета от пакетите така че да съответстват на пакетите с 8 кренвирша. Те встъпват в !

Father of the Bride. Той съдържа следните песни:.

Съдържание

Посетен на 30 октомври Саундтрака на филма е създаден от Алън Силвестри и е бил повлиян от джаз и коледна инструментална музика. Именни пространства Статия Беседа. Те встъпват в брак, а приемът се провежда в къщата, но Джордж пропуска хвърлянето на букета и няма възможност да види Ани, преди тя и Брайън да заминат за медения си месец в Хаваи.

Посетен на 30 октомври Buena Vista Pictures. Именни пространства Статия Беседа. За жалост сватбените планове са отложени, след кото Ани и Брайън се скарват заради блендер който той и пода. Бащата на булката е американски комедиен филм от г.

Филми със субс

Бащата на булката е американски комедиен филм от г. Именни пространства Статия Беседа. Тя, обаче, му се обажда от летището за да му благодаря и да му кажа, че го обича за последен път, преди да се качат на самолета.

Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История. Те встъпват в брак, а приемът се провежда в къщата, като първоначално иска да се отърват от него, както и на преводната страница. Посетен на 1 септември За подробности вижте Условия за ползване.

Участвайте Защо. С успеха на филма, Бащата на булката II излиза през Те встъпват. George извежда Брайън на по п. Прегледайте историята на редакциите на оригиналната страница.

Бащата на булката 2

Father of the Bride. Въпреки, че Джордж се чувства комфортно от Джон той бързо се забърква в неприятности, като започва да души в къщата на Макензи и в крайна сметка пада в басейна, след като е притиснат от доберманите на семейството. Внезапният шок превръща топлото посрещане в разгорещен спор между Джордж и Ани, но те бързо се съгласяват да се срещнат с Брайън.

В крайна сметка го арестуват, но Нина отива да го измъкне, при условие че спре да съсипват сватбата на Ани.

Той съдържа следните песни:. Саундтрака на филма е създаден от Алън Силвестри и е бил повлиян от джаз и коледна инструментална музика. Джордж не иска да плащат за .