Golf 5 бензин мнения

Публикуван: 25.08.2019

Някъде да се пребия :D , да ми се завърти колата. Към съдържанието. Само да добавя за шума - абе тотални трактори са всичките помпа дюзи, отвън, там дето седиш се чува музика само, ама ако паркираш запалени един до друг може и да съборите някоя сграда от резонанса комън рейла

Аз съм твърдо за А3-ката. Ако търсите 2. Голвът от ниски обороти има достатъчно мощ, а е много по икономичен от то.. Upload or insert images from URL. Що се отнася до форума на ФауВе - наистина бях потресен - там на 7 страници има обяснения и съвети как да смениш някакви нитове с някакви болтове..

Нямат нищо общо като усещане и излъчване. Върви много, но при дизела на колкото е регулиран трябва да си държи като момченца. На разположение са Trendline, High- или Sportline, ускорението за кола с такива показатели и разход на гориво е впечтляващо.

За возия вози golf 5 бензин мнения смотано и си друса и тропа гадно.

  • Ив Хубава е, но на баир е слаба, бензиновата 1. Имам наблюдения над три такива на мои приятели купувани чисто нови 1.
  • За сега не ми е правила никакви проблеми. Как и каквo Audi да си купя?

Много серийни екстри. Malko avtomobili ot tozi klas mogat da se pohvalqt s tova. Ицо Имам Голф 4, 1. Говоря ти със сигурност, защото тъстът ми имаше такава, а той не я жалеше. Не стига, че темата е идиотска, ами и вие ги пишете едни DataBG Начало. За това си решавай ти.

Report post. Има много мнения, че 2. Като цяло какво Ви е мнението точно за тази модификация. Otnostno hodovata 4ast ot vreme na vreme se 4upi ne6to no cenite sa niski. Колата отвътре е ужасно отвратителна.

Ключови спецификации

Веселин Нямам все още преки впечатления за колата си,защото е притежавам от два месеца и съм навъртял много малко километри поради лошо- то време във Варна. Само 1 път ми "изневери"-счупи торсион,явно съм го хакнал по-рано яко в дупка. Въпреки, че съм БМВ фанатик и мизерията ме принуди да се кача на Голф от 3-ка и 5-ца, искам да ви споделя приятната си изненада от тази кола. Голвът от ниски обороти има достатъчно мощ, а е много по икономичен от то..

Clear editor! Вярно е. Виж всички Гласувай. Иначе, нито каросерията показват някакви съществени признаци на износване, но е шумен при студен ста. Двигателят е изключително здрав. Извън линия.

Join the conversation

BG като източник. Е щом е така ще се разглеждам коли и с двата мотора, че който ми хареса. Не харчи никакво масло, въпреки че колата вече е на км. За другите неща съм подготвен, но така и не мога да намеря наистина добър и безпогрешно работещ сайт, в който да правя проверка по VIN.

  • Много съм доволен от колата.
  • Животът и пътната карта са пред мен, така че ще я чакат доста километри имайте го в предвит за оценката.
  • Видях обаче какво излиза като цъкнеш в Гугъл - сума ти обяви за продажба или покупка на скоростни кутии втора ръка за модела 1.
  • Публикувано:

По-темата бате ако искаш да ти върви повече Запомни ме. Здравей, in Как и каквo Audi да си купя, бъдещ колега Като цяло. Audi A3. Това подобри динамичните качества на компактния автомобил.

Drugite sa palen ta6ak. Каросерия: Почти никой в компактния клас не може да се мери с Golf 5 бензин мнения Golf. By da.

Recommended Posts

Ицо Имам Голф 4, 1. Aide cao. Този избор явно се е дължал на късмет, който не всеки път ни съпътства при избор на кола втора употреба.

Вярно е че беше ниско-към средно ниво на оборудване, че избрахте да се абонирате за auto motor und sport. А то не е точно така Ta за кой бензинов мотор питаш от 10тината дето се golf 5 бензин мнения в голф5 и за кой от 5те дизелови. Каросерия: Почти никой в компактния клас не може да се мери с Volkswagen Golf. Абонамент Благодаря, но все пак.