Машина за пушене на месо

Публикуван: 13.09.2019

Още от тази категория Уред за опушване на месо със стъкло поцинкован е изработен от поцинкована ламарина с дебелина 1мм. Електрическо отопление Отопление за баня Отопление на дърва Отопление на газ Отопление на пелети Топлоинсталации Димоотводи и почистване.

Вътре е поставено 1бр. Напиши коментар за продукта, като за целта трябва да влезеш в профила си или да се регистрираш. Тегло: Плоскости и профили за сухо строителство Външни елементи за стена. Съдържание: около грама гарантирани чисти букови стърготини. Конструкция: носеща — неръждаем профил Jakl 25x25x1,5 mm.

Уред за опушване на месо със стъкло поцинкован е изработен от поцинкована ламарина с дебелина 1мм.

Килими и пътеки Мокети и балатуми. Отварянето и затварянето му става с капак, към който има отвор за въздух. Рязане на дърво. Тя разполага с широка врата със стъкло.

Уред за опушване на месо неръждаема стомана.
  • За да се получи опушващият ефект, стърготините не трябва се разпалват и да горят, а само да тлеят и лекичко да пушат. Въглищата могат да бъдат заменени с нагревател, който не е включен в комплекта и се поръчва допълнително.
  • Едновременно може да се опушват повече храни в уреда има достатъчно място и след това да се вадят една по една.

Нашите продукти

Инструкция за употреба: Съдържанието на пакета служи за загряване и за образуване на опушващ дим за преносими уреди за опушване. Заявка за фактура Сертификати Поверителност Политика за връщане Офиси Магазин за художествени материали М агазин за спа, арома и йога продукти Фирмен сайт.

Поздравления вчера получих пушилнята и веднага беше пробвана. Монтаж на ламиниран паркет. Рязане на дърво.

  • Или въведете количество и продължете за нормална поръчка във или извън работно време.
  • Рязане на дърво. За нас е важно твоето мнение.

Размери x 65 x см? Възможност за използване на електрически нагревател за разпалване на уреда за опушване и за образуване на пушек не е част от уреда. Конзоли за рафтове Сигурност Обозначителни табели Преместване. Градинска техника Ръчни градински инструменти Поливане Винарство и изба Защитно облекло и принадлежности Борба с вредители Термометри и метеорологично машина за пушене на месо.

Бърза поръчка. Или въведете количество и продължете за вестник ало пловдив запознанства поръчка във или извън работно време.

РЕШЕНИЯ ЗА ДОМА

Поздравления вчера получих пушилнята и веднага беше пробвана. Нямате продукти в количката 0 Items Общо: 0. Каталожен номер От древни времена хората са търсили лесен и практичен начин за естествено овкусяване и приготвяне на храната. Къщички за птици Хранилки за птички и катерички Хотели за насекоми.

Публикувано от Angel непотвърден на Пон. От древни времена хората са търсили лесен и практичен начин за естествено овкусяване и приготвяне на храната.

Нашите съвети. Наистина се получават добре. Паркети Первази и ъгли за паркет Преходни лайсни Бои за подови настилки Градински и екстериорни настилки Принадлежности за монтаж Изтривалки.

Подобни продукти

Код Bricolage: За повече информация вижте тук. Уред за опушване на месо XL поцинкован. Къщички за птици Хранилки за птички и катерички Хотели за насекоми. Уред за опушване на месо със стъкло неръждаема стомана.

Много оригинален и полезен. В продукта се натрупват антисептични вещества, машина за пушене на месо, джакузита и препарати, колбаси и др. Профили Вериги и въжета Закрепващи елементи Планки Мебелен обков. Конструкция: носеща - неръждаем профил Jakl 25x25x1,5 mm.

Описание: Много стабилен уред за опушване на месо шунка, които повишават срока му на годност. Изпълнение: - неръждаем скелет за опушване, вратата нотариус софия район надежда с панти и с отвор. Монтаж на ламиниран паркет. Фонтани и водни площи Барбекюта и аксесоари Къмпинг Огради и оборудване Басейни.

Уред за опушване на месо със стъкло поцинкован е изработен от поцинкована ламарина с дебелина 1мм.

ПРАКТИЧНИ СЪВЕТИ

Аксесоари за кучета и котки Легла и постелки Купички и контейнери за храна Поводи, каишки и нагръдници Играчки и аксесоари. Натиснете бутона за да ни се обадите! За тази цел трябва да са много добре намокрени. Изпълнение: — стоманен скелет за опушване, облицован с неръждаема ламарина, двукрила врата, на която едната част е остъклена по оста на вратата; две резета на вратата, вратата е с три панти и с отвор за термометър и за термостат, вътрешното пространство на уреда за опушване е снабдено с три позиции за хоризонтално опушване, вертикалното опушване е подсигурено с дръжки с пръчки, проветряването е осигурено с коминче с диаметър mm с регулаторен клапан, на дъното няма ламарина.

В уреда може и да се пече на грил!!. Отварянето и затварянето му става с капак, към който има отвор за въздух. Уред за опушване на месо със стъкло Начало. Много оригинален и полезен подарък се получи.