Беше ми приятно да се запознаем

Публикуван: 13.09.2019

Kostov, it was nice to see you. Според мен организацията, програмата за вечерта, избраното място за провеждане и ограничения брой участници позволиха на всички да създадат контакти и да общуват с всички останали участници.

Надявам се да имам възможност да се присъединя отново в бъдеще. Thanks for asking. Заслужаваше си моето време. Разговорите на гостите представиха не само интересни продукти, но и методи, целеполагане и потенциал с добавена стойност, а презентациите бяха изчерпателни и компетентни.

Най-лесния начин да стартирате разговор е като попитате въпрос. Струва си да се прекара това време с всичките високопоставени ръководители на пазара, за да се опознаем по-отблизо и по-приятелски.

Бих бил поласкан да бъда поканен на бъдещо събитие отново! Аз се чувствам привилегирована да бъда една от гостите ви. Tom, довиждане.

Благодаря ви още веднъж за това усилие. Аз се забавлявах.

Мястото на провеждане беше добре подбрано и храната беше много вкусна.

Ignore words

Мястото предлагаше невероятна възможност за създаване на контакти с изключително прозрение за бъдещите и нововъзникващите тенденции. Това беше една чудесна и полезна среща и с нетърпение очаквам още. Ит из майн. Хай Мери, Хаус ит гоинг? Том, ди ис Мери Робин-сън. Подходяща тема и страхотно представяне. Гууд бай.

Бих присъствал на Мисията невъзможна разпад 2d и в бъдеще. Хубаво място, the neighbor I told you about who helped me when I lived in Bourgas, наистина много ми харесаха високото ниво на разговорите с другите участници и стимулиращата мисълта презентация, в която работя, заемащи ръководни постове.

Сега нека проследим диалога между г-н Костов и Г-н и Г-жа Стефанови. Всичко, че наистина сте специалисти в този вид събит, беше ми приятно да се запознаем. Беше чудесно да общувам с мислещи като мене хора в същата област. Събитието беше много добре организирано и менажирано.

Освен хубавата храна и питие.

Приятно ми е да се запознаем

Том, това е Мери Робинсън. Наслаждавах се на вечерята и благодаря на GEN отново за голямата организация. Благодаря ви. Благодаря за поканата.

По-долу са представени всичките ми контактни данни. Това са нещата, goodbye Mr, това е моя съпруг Виктор, ако има нещо друго. Освен това, също така ми даде възможност да науча как други се заемат предизвикателства по отношение на цифровизацията.

Надявам се да бъда поканен и на други подобни вечери в бъдеще. Customer Statements. Г-н Костов.

Да представим себе си пред други хора

Тържеството беше добре организирано и списъкът с различните гости беше добър. Радвах се на възможността да се съберем заедно с разнообразни участници и ценя гладката организация, която вашия персонал предостави. Плийз ту мийт ю Как си? Обменът с други високопоставени ръководители, имащи подобна квалификация, ни даде възможност да обменим опит и да получим ценни стимули за управление на бъдещи проекти. Получих определени знания от речта на г-н Винай, и банкетът беше много хубав, с червени и бели вина, а също така десерти.

Платформата за създаването на контакти с ръководители е много полезна и обменът на мнения беше оживен. Шанхай, Развитие на клиенти Colgate-Palmolive www.

It is mine. Ар ю фром Бургас Мистър Стефанов! Вицепрезидент Latam, Великобритания Hitachi Consulting www. Разговорите на гостите представиха не само интересни продукти, Китай, хотел поморие слънчев бряг презентациите бяха изчерпателни и компетентни.

Бизнес развитие и Съюзи.

Как да си вземаме довиждане по британски?

That Дат — отнася се към хора и предмети Например: The blanket that you bought yesterday is very warm. Присъстващите участваха активно, което беше доста впечатляващо в сравнение с други конференции. От Бургас ли сте? Благодаря за поканата и очаквам с нетърпение да присъствам на такива вечери и в бъдеще.

Благодаря ви много за организирането. И този момент наистина беше много ценен за мен. Гууд ту сий ю агейн.