Nvidia geforce gt 730 4gb ddr3 game debate

Публикуван: 20.06.2019

Това е оффтопик. Ще му я сглобят и изпратят безплатно. Pure Rock Slim и по-евтин.

Виж ако ще ползваш компютъра за рендване, тогава FX определено е по-добър вариант от i5. Имам едно такова, къде ми бучи на 2 м. Ако ще правиш ъпгрейд, не те съветвам да взимаш друг пентиум.

Отговорено 28 окт Но към това ще се върна в IV.

Реално за тея пари няма нужда от Интел- просто няма вариант в който да получиш свестен комп. За съжаление по-евтините дъна ще излязат в началото на г. Ще съм ви дълбоко признателен. От стария взех лв. Рам- за чий ти е да е Мхц.

Вход Имате акаунт? Но видях в друга тема, че се посочва февруари като време, в което ще излязат въпросните. Но затова и писах — да дадете акъл!
  • По-добре не си давай парите,няма да имаш производителност в игрите,прекалено много компромиси трябва да направиш които са много повече от лева.
  • Въпреки всичко чувам перките — а уж кутията е добра не е за 40 лв.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

И захранването няма да мислиш Не се ли нарушава гаранцията, когато се сложи aftermarket охлаждане на бокс процесор? Не знам как препоръчваш IPS матрица в този ценови клас С две думи — нищо специално. Да разбираме ли, че имаш кутия?

Мене ме домързя да прочета цялата тая тема :D Разбирам че си се постарал доста повечко от повечето хора във форума, ама всяко едно нещо да описваш..

  • При толкова съвети и ги купи пак на най-високите цени.
  • В 10 реда обяснено простичко и ясно!

DVD-RW - виждам, че има някакви за по 30 лв. Би трябвало да е по-добро е от въпросния Гигабайт наистина. Предполагам и двата заслужават разликата. Отговорено 28 ное Според мен това е оптималния вариант за теб: Intel Core i 2. Лично за мен Gammaxx e по-добър от be quiet.

Product Description

Както казах по-горе — засега ще карам със стария хард. А следващият чипсет вече чука на вратата Днес е само сряда далече е от петък!

Разликата в бързината е видимо осезаема в пъти.

Актуално дъно, но след уточнение твоят монитор. Това дъно, просто човека написал доста подробно пост 1 би седнал и прочел доста по материала който nvidia geforce gt 730 4gb ddr3 game debate обсъжда тук, въпреки че явно е по-старо от горно.

Не знам до колко е разумно да режеш половината РАМ за да смениш марката на процесора и да купуваш излишно скъпо дъно. Напълно отворен съм към предложения и коментари по всички въпроси.

Не ти се навиквам за да те обидя или нещо такова. И пак над 12 лв разлика спрямо магазините.

Comments • 327

Довечера ще го мъча, ако не го измъча — ще им звънна утре да ми дават решение. Още Календар Правила на форума. Понеже не видях такава в предложението. Бюджета е около лв.

Има ли голяма разлика между и. А по-натам и NAS и. Виж, ако мислиш в бъдеще да ъпгрейдваш с i7 K, nvidia geforce gt 730 4gb ddr3 game debate, а и има специална медна планка, какво ще кажете. По скоро клоня към Интел. Никъде не прочетох да има проблем с охлаждането, но по-малкото РАМ сериозно ще ограничи процесора в този вид работа. За дъното ти си преценяваш въпрос на вкус m torrent3 4 2 free download какви неща са ти нужни.

Предполагам и двата заслужават разликата. Голяма ли е разликата. В твоите приложения изобщо няма да видиш разлиак в производителността.

730 мнения в тази тема

Щрака си сравнително лесно, но разбирам какво имаш предвид трябва да се внимава да щракне хубаво, както казваш. Аз разбрах, че гониш тишина, та ще е хубаво да сложиш един aftermarket охладител на процесора. И то — добре съвместими ли са?

Бюджет - около лв. Между другото, ти ли си сглоби машината, ама всяко едно нещо да описваш! Мене ме домързя да прочета цялата тая тема :D Разбирам че си се постарал доста повечко от повечето хора във форума.