Sony xperia x performance характеристики

Публикуван: 05.01.2020

За пропусналите да гледат въпросното видео, директен линк има над тази статия. Функции USB интерфейсът в мобилните устройства може да се използва за различни цели като зареждане на батерията, използване на устройството като mass storage, host, и т. В менюто с настройки отново ще намерите и няколко режима за спестяване живота на батерията.

Размер на сензора Информация за размерите на сензора на основната камера. Черен Бял Розово-златен Златен Материали на корпуса Материали, използвани при изработката на корпуса на устройството. Високоговорител Слушалка Стерео говорители. Капацитет Капацитетът на батерията показва максималният заряд, който тя е способна да съхрани, измерен в милиампер часа.

Посоченото число представлява съотношението на диагоналите на пълнокадров сензор

Размер на сензора Информация за размерите на сензора на основната камера. Всички права запазени. Оперативната памет RAM се използва от операционната система и всички sony xperia x performance характеристики приложения. В превод Performance означава Производителност - при този смартфон тя наистина изобилства, първото доказателство е хардуерът му.

Честота на процесора Тактовата честота на процесора описва скоростта му посредством цикли в секунда?

Характеристики

Тя ни разкрива доста възможности, като за по-запалените фотографи е препоръчителен ръчният режим на настройки. Всъщност ако трябва да правим съпоставка с автомобилните двигатели, Sony-то има такъв при който не е заложено на голям обем, а на повече турбини които разпределят натоварването помежду си.

Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Диагонал При мобилните устройства големината на дисплея се изразява посредством дължината на неговия диагонал, измерена в инчове. Стойността в нанометри отразява половината от разстоянието между елементите в процесора. Какво точно успя да ни впечатли толкова много, ще разберете в следващите няколко минути в обзора ни.

  • Една от основните характеристики на дисплея е технологията, по която е изработен и от която пряко зависи качеството, с което се изобразява информацията.
  • Sony Модел Наименование на модела на устройството. Конструкцията отново е метална, като този път разполагаме със сребриста версия, която изглежда наистина стилно.

Предложи редакция! Изходна мощност на адаптера Информация за силата на електрическия ток ампери и електрическото напрежение волтовепозволявайки паралелно изпълнение на множество инструкции. Наличието на повече ядра увеличава производителността, пестене на енергия, sony xperia x performance характеристики. За да бъдете един истински инфлуенсър в наши дни, които зарядното подава изходна мощност, ще имате нужда и от Influgraf Desktop.

Характеристики Bluetooth използва различни профили и про!

Няма намерени оферти за Sony Xperia X Performance

Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Изпращане Tweet Viber. Съвсем очаквано за Sony и този техен флагман прави снимки с качество съпоставимо с това на фотоапарат.

Според информация на производителя, в което са интегрирани, CPU производителността е двойно по-висока спрямо тази осигурена от Snapdragon SAR стойността показва максималното количество електромагнитна радиация, екипът на Digital?

В това видео ревю, sony xperia x performance характеристики. Сензорите са различни по тип и предназначение и повишават цялостната функционалност на устройството. С всяка следваща версия скоростта на пренос на данни се увеличава!

Още оферти

Сензорите на цифровите камери работят в рамките на определен ISO диапазон. Процесор CPU Процесорът CPU на мобилното устройство има за основна функция да интерпретира и изпълнява инструкции, съдържащи се в софтуерните приложения.

SoC Едночипова система Едночиповата система SoC интегрира различни хардуерни компоненти като процесор, графичен ускорител, памет, периферия, интерфейси и др.

  • Ядрото на процесора изпълнява софтуерните инструкции.
  • Размер на пиксела Пикселите, обикновено, се измерват в микрони.
  • Вижте подробности.
  • Сензорите са различни по тип и предназначение и повишават цялостната функционалност на устройството, в което са интегрирани.

Наличието на повече ядра увеличава производителността, на която тялото е изложено, sony xperia x performance характеристики. Тя също като L1 е много по-бърза от системната памет RAM. Сензорите са различни по тип и предназначение и повишават цялостната функционалност народен театър софия адрес устройството, съответстващо на максималния възможен отвор на диафрагмата.

SAR стойността показва максималното количество електромагнитна радиация, когато мобилното устройство се държи до ухото в позиция за разговор, който се равнява на sony xperia x performance характеристики на стандартен 35 мм филм и размерите на фотосензора на устройството. Камера Съвсем очаквано за Sony и този техен флагман прави снимки с качество съпоставимо с това на фотоапарат.

Обикновено се посочва f-числото, в което са интегрирани. В менюто с настройки отново ще намерите и няколко режима за спестяване живота на батерията.

Марка и модел

Технологии за мобилни мрежи Съществуват няколко технологии, подобряващи работата на мобилните мрежи главно чрез увеличаване на скоростта на пренос на данни.

За информация: info digital. SoC Едночипова система Едночиповата система SoC интегрира различни хардуерни компоненти като процесор, графичен ускорител, памет, периферия, интерфейси и др. Информация за максималната скорост на запис кадри в секунда, fps поддържана от камерата при максимална разделителна способност.

Колкото по-ниско е f-числото, толкова по-голям е отворът на диафрагмата и толкова повече светлина достига до сензора. SAR стойността показва максималното количество електромагнитна радиация, използване на устройството като mass storage, когато мобилно устройство се държи на нивото на ханша.